Søg

Linkedin

Karriere

English
Øget interesse i vækstbørs giver travlhed for Elmann

Elmanns afdeling for M&A, som er ledet af advokat og partner Søren Ingerslev, har tidligere bistået Konsolidator og Penneo med kapitalrejsning og introduktion på vækstbørsen Nasdaq First North i København. Senere på året rådgiver Elmann bryggeriet Alefarm Brewing med kapitalrejsning og introduktion af aktien til handel på Nasdaq First North.

Tilliden til handel med aktier på Nasdaq First North er steget betragteligt efter en række succeshistorier, hvilket betyder, at der er blevet flere opgaver at løse for de juridiske rådgivere, der beskæftiger sig med kapitalrejsning og børsintroduktioner. Derfor søger Elmann en yngre advokat eller en erfaren fuldmægtig til området, da pipelinen med børsnoteringer på First North i efteråret og i foråret 2021 tyder på travlhed.

Du kan læse mere om den øgede interesse i vækstbørsen First North i nedenstående artikel af Andreas Vestergaard, AdvokatWatch, hvor advokat Søren Ingerslev er interviewet om markedets forandring og konkurrencen blandt advokatfirmaer om de nye opgaver.

https://advokatwatch.dk/Advokatnyt/Advokater/article12396418.ece 

Kontakt:


Søren Ingerslev
Advokat (L), LLM,
MBA, Partner

T: (+45) 33 34 78 03
M: (+45) 30 31 94 51
E: si@elmann.dk